Кількість
|
Вартість
|
||
|
Філе анчоусів прекрасно підходить для приготування пікантних соусів,пирогів, закусок, гарячих страв, піци. Анчоуси - прекрасне доповнення до пива і сухого червоного вина.
Анчоуси в олії традиційно додають у салати, супи, пасту або ж пироги. Чудовим варіантом страви буде піца з анчоусами. Анчоуси — одна з найпоширеніших рибок, які виловлюються промисловим способом. Дрібна, але дуже смачна та досить корисна рибка має приємний смак.
Виготовлено і законсервовано за давньосицилійською традицією.
Склад: анчоуси, соняшникова олія, сіль.
Вага упаковки
720 г
Вид упаковки
Скляна банка
Термін придатності
24 місяці
ВиробникPesce Azzurro Cefalù
Країна походження
Італія